Görümce 2016 Yerli Film İzle

Görümce filmi yerli bir yapım olarak karşımıza çıkarken filmin başrollerinde, Gupse Ozay, Eda Ece, Bugra Gülsoy, Zeynep Kankonde bulunmaktadır. Yeliz ve Ahmet beraber büyümüş iki kardeşdir aradan geçen zamanla birlikte ikiside farklı kişilerle tanışmakta ve arkadaşlık kurmaktadır ancak Yeliz çok kıskançtır ve Ahmeti hiç kimse ile paylaşamaz. Kardeşi olan Ahmet Denize aşık olmuştur

+ yorum + 1 yorum

Adsız
4 Şubat 2022 20:21

How to make money by following a bankroll
To make money online, it's important to do the right thing. Bankroll is a market-leading banking งานออนไลน์ platform. You can earn real money if you use this strategy.

Yorum Gönder

 
Film Evi : Film Evi
Copyright © 2012 - 2017. Film Evi
Tasarım: Film Evi

Film Evi yeni çıkan güncel filmleri full hd izlemeniz için 1080p, 720p kalitede sizlere sunuyor. Tek parça full Hd film izlemek için doğru yerdesiniz. Film izle turkhdfilmizle.blogspot.com.tr/ ,Film Evi sitesinde bulunan film/filmler film özetleri, film fragmanları ve diğer film içerikleri çeşitli sosyal paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Sitemiz; vk.com, facebook.com, google.com, youtube.com Mail.ru gibi sitelerde paylaşılan içerikleri yayınlamaktadır.Bu nedenden dolayı hdfilmsitesi.com sitesi hiç bir şekilde yasal hükümlülükle tabi tutulamaz.Telif hakları sahibi iseniz içeriğinizin kaldırılması için takip22@outlook.com mail atabilirsiniz.